COLLAGE WORKSHOP IN KCV

As. zaterdag van 10:00-13:00u. in Kunstencentrum Venlo: Collage workshop door Regentag. Collagekunstenaars (re)mixen vorm, kleur en inhoud van beeld en tekst. Met verschillende technieken manipuleren zij bestaande beelden/teksten en voegen media en infformatie toe. Zo geven zij beeld en tekst een nieuwe betekenis. Maatschappijkritisch, vol humor, ironisch of juist verhelderend. In deze workshop experimenteren we met het toepassen van diverse collagetechnieken. We maken ons eigen collage-kunstwerk! Na een korte introductie gaan we stapsgewijs aan de slag met een aantal deelopdrachten. De lengte van deze deelopdrachten varieert van 30 seconden tot 30 minuten. We werken met niet voor de hand liggende ingrediënten, zoals karton, plastic, papier, tape, verf, oliepastels, foto´s, tijdschriften, stof, – en stickerresten. Met diverse technieken stellen we nieuwe beelden en tekst samen. We werken ieder voor zich aan een uitbundig, kleurrijk en vooral expressief ontwerp. Bijdrage: 30 euro per persoon, incl. koffie en thee. Maximaal 10 personen. Vol is vol! Inschrijven: rob@regentag.nl of 06-33868002.