WORKSHOP-SERIE IN KC VENLO

REGENTAG presenteert zes verse workshops! Iedere eerste zaterdagochtend van de maand van 10:00u.- 13:00u. in Kunstencentrum Venlo, Goltziusstraat 21, Venlo centrum.  Klik voor meer info over de workshop naar je keuze op het vetgedrukte gedeelte. Bijdrage: € 30,00 per workshop, per deelnemer. Inclusief koffie, thee. Inschrijven: rob@regentag.nl. Per stuk te reserveren! Het is geen aaneengesloten cursus.

Je werkt er aan je eigen kunstwerk rondom een kunststroming, -techniek en/of kunstenaar. Met alledaagse en minder voor de hand liggende materialen. Met max. 10 personen biedt de workshop volop gelegenheid voor het delen van elkaars kennis, ervaring en inzichten. In deze kleine setting is er alle ruimte voor individuele begeleiding. Aan het einde van de workshop neem je je eigen werk mee naar huis, met een schat aan nieuwe inzichten, technieken en…een inspirerende middag! De workshops zijn bijzonder geschikt voor volwassencreatievenaren die hun creatieve talent willen (her)ontdekken en leren gebruiken in het dagelijks leven.

Programma:

Zat. 3 oktober 2015: Collage, vorm, kleur en inhoud in een andere context!

Zat. 7 november 2015: Mode Grillig, ´looks en likes´, ook voor hipsters.

Zat. 5 december 2015: DaDa, absurde realiteit in woord en beeld.

Zat. 9 januari (2e zat) 2016: Jean Michel Basquiat, hip hop in de beeldende kunst.

Zat. 6 februari 2016: Pop Art, volkscultuur, massamedia en ironie in moderne kunst.

Zat. 5 maart 2016: Minimalisme, maximaal expressief!