WORKSHOP DADA!

In de workshop ´Dada! – absurde realiteit in vorm, woord en beeld´ Hergebruik je materialen op een manier waarvoor ze in eerste instantie niet bedoeld zijn. Remixen! In deze workshop gebruiken we net als de Dadaïsten assemblage, -en collagetechnieken om onze eigen realiteit op de korrel te nemen. Alles onder het mom van artistieke vrijheid! Vormgeving nemen we letterlijk. Resultaat: een fantasierijk absurdistisch en zeer tot de verbeelding sprekend ontwerp. Samengesteld uit voorwerpen, tekeningen, flarden van plaatjes, tekst en verrassende materialen. Je neemt je eigen werk mee naar huis met een schat aan nieuwe inzichten en technieken. De workshop is bijzonder geschikt voor volwassen creatievenaren en diegene die hun creatieve talent willen (her)ontdekken! Met maximaal 10 personen biedt de workshop volop gelegenheid voor het delen van elkaars kennis en is er alle ruimte voor individuele begeleiding. Schrijf je in: rob@regentag.nl. Bijdrage: € 35,00 per deelnemer. Inclusief: entree museum, koffie/thee.