INSCHRIJVEN VOOR DE WORKSHOP DADA!

Werk op zaterdag 13 juni in museum van Bommel van Dam, Venlo aan je eigen kunstwerk rondom de kunststroming ´DADA´. Dadaïsten leven zich uit met de realiteit en hergebruiken materialen op een manier waarvoor ze in eerste instantie niet bedoeld zijn. In deze workshop gebruiken we net als hen assemblage, -en collagetechnieken om onze eigen realiteit op de korrel te nemen. Alles onder het mom van artistieke vrijheid! Vormgeving nemen we letterlijk. Resultaat: een fantasierijk absurdistisch en zeer tot de verbeelding sprekend ontwerp. Samengesteld uit voorwerpen, tekeningen, flarden van plaatjes, tekst en verrassende materialen. Je neemt je eigen werk mee naar huis met een schat aan nieuwe inzichten en technieken. De workshop is bijzonder geschikt voor volwassen creatievenaren en diegene die hun creatieve talent willen (her)ontdekken! Met maximaal 10 personen biedt de workshop volop gelegenheid voor het delen van elkaars kennis en is er alle ruimte voor individuele begeleiding. Workshopleider Rob Benders is collagekunstenaar, cultuurcoach, museumdocent en initiatiefnemer van Regentag. Zaterdag 13 juni van 13:00 tot 16:00uur. Bijdrage: € 35,00 per deelnemer. Inclusief: entree museum een hapje en drankje. Meer informatie en inschrijven via rob@regentag.nl