WORKSHOPS

Regentag verzorgt creatieve workshops. Inzet: talentontwikkeling. In de workshops blijven we niet onnodig lang hangen in je comfort zone, maar gaan we vrijwel meteen op zoek naar de scherpe randjes van jouw talent en creativiteit.

Deze uitdaging is behalve ´leuk´ vooral leerzaam en inspirerend. Je gaat met een eigen kunstwerk naar huis. Belangrijker nog: je neemt een flinke dosis inspiratie, kennis en waardevolle nieuwe inzichten mee. Afhankelijk van de keuze van de workshop werk je aan een bepaalde techniek of volg je de aanpak die wordt toegepast in een bepaalde kunststroming. Mogelijk kruip je in de huid van een specifieke kunstenaar. Ook de ingrediënten varieren per workshop. Kijk niet gek op als je het ene moment met oliepastels, stickers, spuitbus, marker, inkt of verf bezig bent en het andere met potlood, pen, mes, plastic, plakstift, behangpapier, karton, kwast, tape, textiel, landbouwzeil, lamineerplastic, folie, foto´s, flarden tekst of afbeeldingen uit tijdschriften. 

De tijdsduur van een workshop is afhankelijk van o.a. het thema en de variant. De workshop vind plaats op uw school, instelling, bedrijf of op een andere locatie naar keuze. Regentag kan -indien beschikbaar op het gekozen moment- gebruik maken van educatieve ruimtes in musea en kunstencentra. Prijzen zijn afhankelijk van de workshop, het aantal deelnemers en locatie.

Beweeg met de cursor over ‘workshops’ om informatie over het aanbod te bekijken.

Regentag is CJP acceptant.


RSS Feed.