LOEDOES OVERGENOMEN!

Wat als leerlingen uit groepen 3, 4 en 5 voor één dag mogen bepalen wat gebeurd op school? Maar dan ook écht helemaal zelf? Wat als de nieuwe directeur van amper een meter hoog zegt dat alles op z´n kop moet en dat er oa. meer gedanst moet worden? Hun meesters en juffen mogen dan alleen nog maar toezien. Nieuwe mensen zoals kunstenaars en muzikanten begeleiden de lessen muziek, beeldende kunst, dans en theater. Samenwerken is dan heel belangrijk, goed communiceren, samen problemen oplossen en de spontane uitbraak van creativiteit lekker laten gebeuren. Op bs. Loedoes in Sittard weten ze er vanaf vandaag alles van. Het is dan ook maar zeer de vraag of morgen weer alles bij het oude is. Hopelijk hebben alle aanwezige grote mensen stiekem nog meer geleerd dan de leerlingen zelf!