PROJECTWEEK IN BOXMEER

De projectweek van het Elzendaalcollege in Boxmeer is in volle gang. Het rommelt in de lokalen, op podia, in de theaterzaal en in de buitenverblijven van de Weijer. Leerlingen zijn druk bezig met dansproducties, capoeira, workshops beeldend, muziek en theaterimprovisatie. De eerste presentaties zitten er inmiddels op. Met optredens op en van het podium! Zo improviseerde ik op de tribune een vier minuten durende ´expo´ waarin de makers hun werk letterlijk heel even in de spotlight konden zetten. Hilarisch was de busreis die de jonge mensen van de theaterimprovisatie door Charlotte Driessen lieten zien! De dansproductie van Sandra di Giovanni was ronduit spectaculair. Je moet wel heel erg je best doen om niet met volle teugen te genieten vandaag. Morgen en overmorgen nog een cultureel verantwoord schepje er bovenop!