COLLAGISTAS FESTIVAL #1 BERLIJN 2014

Vrijdagavond opent het eerste ´COLLAGISTAS FESTIVAL´! Het debuut vindt plaats in de beroemde ´Allternativ Gallerie´ in Kreuzberg, Berlijn. Een evenement rondom collage kunst door REGENTAG i.s.m. Lane Collage en Taher Mhamdi! Met workshops, live acties en natuurlijk een expositie met collagewerk van de 24 meest toonaangevende en besproken collage kunstenaars uit heel Europa. Of liever: twee exposities! Want na een (1)! week maken alle kunstwerken plaats voor andere collages door nieuwe collage-kunstenaars. Op deze manier brengen we je in no-time op de hoogte van wat er NU teweeg wordt gebracht op het gebied van collage kunst. Bekijk hier onze website met profielen van de deelnemers en meer info! Hou via deze website ook twitter en facebook in de gaten voor foto´s en james last-minute acties.