ONDER DE WIEKEN

Dat is boffen: een nieuwe school met nieuwe leerlingen in het nieuwe jaar voor REGENTAG! Vanmiddag was er in basisschool Onder De Wieken in Meterik een heuse ateliermiddag! Leerlingen uit groepen 3,4 en 5 gingen in een gemengde samenstelling in twee groepen aan de slag met techniek (meneer Jules) en collages. Na een rondje brainstormen over zelf kunst maken, ateliers en tentoonstellen gingen de leerlingen gretig aan de slag. Maar liefst twee uur lang werkten zij stapsgewijs aan hun eigen kunstwerk. Er was leuke muziek en er werd geëxperimenteerd met materialen en technieken. Regelmatig moesten de leerlingen elkaar helpen. De collages werden na afloop tentoongesteld in de gang. Daar worden ze volgende week gepresenteerd, na een nieuwe ateliermiddag. Wordt vervolgd. Dank aan juffrouw Yannah voor alle hulp!