b-ART

Bart Coppus in REGENTAG! Geen slogan maar een aankondiging.  Ik ben blij dat b-ART tot de stal is toegetreden. Hij is met zijn street-art kunsten niet zómaar een aanvulling.  Integendeel. Lesgeven is zijn vak, met kunst experimenteren zijn passie. Wat dat laatste betreft is hij nog een autodidact ook! We volgen elkaars werk al een tijdje en onlangs leidden we onze eerste gezamenlijke workshop. Met volwassen deelnemers experimenteerden we met tekenen, collage-bouw, sjablonen en verf (bekijk). Dat smaakte naar meer. Zeker als je weet dat b-ART graag de uitdaging met andere kunstenaars uit andere disciplines aan gaat. Zo bewerkte hij al andermans schildersdoeken, afvalhout, kleding, beelden en speelgoed. Binnenkort het programma op een rij. Bekijk nu alvast hier zijn website. Lees hier zijn REGENTAG profiel.