Berichten uit de categorie: off topic

BEEJEKUNST

Hanneke en Mathijs van De Beejekurf (Venray) weten het zeker: alleen spraakmakende moderne Kunst kan die door hun gewenste nieuwe ´look´ in het befaamde restaurant brengen. Deze moet net zo onderscheidend en indrukwekkend zijn dan alles op hun menukaart. De combi van een stencil-artiest, een cartoonist en ondergetekende collagekunstenaar ligt alvast niet voor de hand. Toch kozen we er gezamenlijk voor om met dit Regentag team die uitdaging aan te pakken. Achter de schermen werd al menig plan bekokstooft. Sinds vanmorgen lijkt de plek meer op een atelier dan een eetzaal. Vanaf woensdag is het restaurant weer open en kun je heerlijk komen eten terwijl je de verrichtingen van de kunstenaars live volgt. Bemoeien mag! Zondag hopen we het werk te dopen. Ook daar kun je bij zijn. Een mailtje naar info@debeejekurf is voldoende.

    

GET IT ON 2016

Get It On 2016! met in willekeurige volgorde voor iedereen van harte: ontdekken, beleven, ervaren, leren, doen, proeven, zien, horen, samen, rennen, vallen en weer opstaan #talentontwikkeling,

CREATIVITEIT VOLGENS CLEESE

De Man zelf over creativiteit na er een nachtje over geslapen te hebben. En meer.

NO PICS!

Fotomuseum Den Haag, gistermiddag met oa. Morrissey. Expo van ikonische rockfoto´s gemaakt door Anton Corbijn.

STEAMBOAT BILLY

Buster Keaton in Steamboot Billy (1928) #REGENTAG

JE SUIS CHARLIE

Ook cartoonist en Regentagger Ted Lenssen laat de gebeurtenissen in Parijs niet koud…

2014

Als al het goede je al is toegewenst gisteren en vandaag, neem dan de schaar en begin te knippen in die nieuwe bladzijde die 2014 heet. Maak er iets moois van! REGENTAG!

WINNAARS

De vrijwilligersspeld van de gemeente Leudal is zojuist naar de alle vrijwilligers van het AZC in Baexem gegaan! Annemarie van stichting De Vrolijkheid had deze groep genomineerd. En niet voor niets! Terechte erkenning voor deze kanjers die met zo veel liefde en toewijding voor de jonge bewoners van het AZC klaar staan. Ik ben blij af en toe met deze groep te mogen werken. Proficiat van de Regentag crew!

TED SHOP BOY

Maar ook voor meiden, dames en kids! Vanaf nu 24 uur per dag open, 7 dagen in de week. De winkel van Regentagger Ted. Eindelijk zijn de cartoons ook op sweaters en shirts te koop. Hoef je voor je december inkoop de deur niet eens uit. Alles en meer op de winkel van zijn website! Kijken kost alvast niks.

NATIONALE HULP ACTIE FILIPIJNEN

Voor de Nationale Actie hulp aan de Filipijnen biedt REGENTAG een workshop naar keuze aan, uit ons programma. Voor de hoogste bieder! Spelregels: bieden op de workshop kan zolang de nationale actie loopt, dus tot vandaag middernacht. De workshop verzorgt REGENTAG  op een datum naar jouw keuze binnen nu en een jaar! Op een locatie naar jouw keuze in Nederland of Belgie. Op een gelegenheid naar jouw keuze: activiteit op school, kinderfeest, festival, bedrijfsactiviteit etc. HIER BIEDEN! RSS Feed.